Konnektor OyKonnektor OyKonnektor Oy
Valikko

Tilitoimistopalvelut

Lähes jokainen yritys tarvitsee kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi myös monipuolisesti muita taloushallinnon palveluita. Taloushallinnon ulkoistaminen säästää yrittäjän omaa aikaa ja vähentää riskejä. Voit antaa hoidettavaksemme perinteiset rutiinitehtävät, kuten kirjanpidon, laskutuksen ja palkanlaskennan, tai kaikki yrityksesi talouteen liittyvät tehtävät, kuten sisäisen laskennan palvelut ja raportoinnin. Ammattilaisemme huolehtivat, että kaikki lakisääteiset velvollisuudet tulevat hoidetuksi ajallaan ja oikein, sekä tuottavat raportteja ja sisäisen laskennan palveluita johdolle.

Tilitoimistomme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa. Hinnastomme voit ladata sivun ylälaidasta.

Yrityksen tarpeisiin räätälöity ratkaisu

Räätälöimme palvelumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Taloushallinto voidaan järjestää reaaliajassa digitaalisesti pilvipalveluin tuotettuna, perinteisin menetelmin, tai näiden välimaastosta. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja alan parhaita ohjelmistoja.

Meiltä saat aina liiketoimintasi laajuuteen, ja sen erityispiirteisiin sopivat taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja ratkaisut. Voit ulkoistaa meille koko yrityksesi taloushallinnon, tai vain tietyn osan siitä.

Järjestämme aina maksuttoman tapaamisen, jossa kartoitamme yrityksellesi parhaan tavan järjestää taloushallinnon asiat kanssamme.

Neuvonta ja konsultaatio

Taloushallinnon lisäksi tarjoamme erilaisia neuvonta- ja tukipalveluja. Tarjoamme konsultaatiota esimerkiksi yhtiö- ja vero-oikeuteen, kirjanpitolakiin ja yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Esimerkkejä konsultointipalveluistamme:

• Yhtiömuodon muutokset • Yrityksen perustaminen • Rahoituslaskelmat • Verokonsultointi • Yritysjärjestelyt

Taloushallinnon ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen osaaja

Selkeä hinnoittelu – ei piiloteltuja lisiä

Pyydä hinnasto Ota yhteyttä asiantuntijaan