Konnektor OyKonnektor OyKonnektor Oy
Valikko

Sähköinen taloushallinto

Oletko saanut tarpeeksesi papereiden pyörittelystä ja suurista määristä säilytettävää kirjanpitoaineistoa? Sähköisen taloushallinnon ratkaisumme tuotetaan paperittomasti selainpohjaisten ohjelmistojen ja pilvipalveluiden avulla.

Voit valita taloushallinnon sähköisyyden asteen tarpeesi mukaan: palvelut voidaan tuottaa täysin sähköisesti, jolloin koko taloushallinto järjestetään digitaalisesti yhden käyttöliittymän kautta toteutettuna. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa esimerkiksi paperilla vastaanottamasi kirjanpitoaineiston meille sähköisesti eri tavoin. Sinä päätät, miten yrityksesi taloushallintonsa järjestää.

Sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksesi toimintoja, kun taloushallintoon liittyvät prosessit voidaan automatisoida. Samalla omaa aikaasi ja vaivaasi säästyy, kun kirjanpitoaineistosta ei tarvitse enää erikseen huolehtia. Voit hyväksyä ja maksaa laskusi, sekä hoitaa oman laskutuksesi saman käyttöliittymän alta. Sähköisen taloushallinnon järjestelmän kautta hoidat myös yrityksesi palkkahallinnosta esimerkiksi työajan seurannan, sekä seuraat reaaliajassa kirjanpidon tuottamaa tietoa yrityksesi tilanteesta ja katsot jo tulevaan kirjanpidon pohjalta tehtyjen ennusteiden avulla.

Ensisijainen sähköisen taloushallinnon järjestelmämme on Netvisor.

Sähköinen taloushallinto tarpeidesi mukaan

Voit valita palvelumme laajuuden ja rytmin tarpeidesi mukaan. Yrityksesi taloushallinto voidaan sähköistää kokonaan, tai esimerkiksi vain aineiston toimittamisen osalta. Voit itse päättää mitä ohjelmistoa haluat käyttää, ja miltä osin hyödyntää sähköisen taloushallinnon mahdollisuuksia.

Sähköisen palvelun rytmi voidaan valita tiedon reaaliaikaisuuden suhteen joko päivä-, viikko- tai kuukausitasolle. Tiedon ajantasaisuuden valintamahdollisuus takaa palvelun mitoittamisen yrityksesi tarpeiden mukaan, ja samalla kustannukset pysyvät kurissa.

Sähköinen taloushallinto pienyrittäjälle

Yrityksesi taloushallinto voidaan järjestää sähköisesti myös aivan pienimmille yrityksille, ja vieläpä kustannustehokkaasti. Kauttamme saat käyttöösi ilmaisen myyntilaskutus-ohjelman, sekä välineet aineiston sähköiseen toimittamiseen, ilman ohjelmistokustannuksia. Tämä vapauttaa sinut paperien pyörittelystä, ja tekee sähköisen taloushallinnon järkeväksi kaikenkokoisille yrityksille.

Pystymme järjestämään myös pienyrityksille taloushallinnon informaation raportoinnin ja seurannan mahdollisuuden reaaliajassa, kustannustehokkain hinnoin. Saat suuren yrityksen palvelut, pienyritykselle räätälöitynä.

Laskutus- ja reskontrapalvelut

Voit ulkoistaa meille yrityksesi laskutuksen ja myyntireskontran ja perinnän tehtävät. Yrityksen maksuvalmiuden kannalta on tärkeää, että laskutus hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti. Tarjoamamme laskutuspalvelut parantavat maksusuoritusten saantia, nopeuttavat yrityksesi pääomien kiertoa ja tehostavat oman työaikasi käyttöä.

Palveluun sisältyy:

  • Myyntilaskutus
  • Myyntireskontran hoito
  • Reskontratiedon raportointi haluamallasi aikavälillä
  • Laskutusasiakkaiden suoritusten kohdistaminen myyntireskontraan
  • Laskujen huomautus- ja perintäpalvelut
  • Maksuliikenne

Taloushallinnon ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen osaaja

Selkeä hinnoittelu – ei piiloteltuja lisiä

Pyydä hinnasto Ota yhteyttä asiantuntijaan