Konnektor OyKonnektor OyKonnektor Oy
Valikko

Palkkahallinto

Palkkahallinto on henkilöstön tyytyväisyyden kulmakivi. Hoidamme yrityksesi palkkahallinnon ja palkanlaskennan puolestasi, oikein ja oikea-aikaisesti. Laskemme ja toimitamme palkkalaskelmat sivukuluerittelyineen, ja toimitamme kaikki kuukausittain ja vuosittain annettavat ilmoitukset ja raportit verottajalle ja vakuutusyhtiöille.

Palkkahallinnon yhteyshenkilömme tuntee työlainsäädännön, alasi työehtosopimuksen, yrityksesi palkkahallinnon ja toimialasi erityispiirteet. Määrittelemme yhdessä parhaat käytännöt ja välineet palkka-asioiden mahdollisimman sujuvalle hoitamiselle. Tarjoamme myös sähköisiä ratkaisuja palkanlaskennan järjestämiseksi asiakkaalle itselleen.

Palkkahallintopalvelut sisältävät:

  • Työntekijäkohtaiset palkkalaskelmat
  • Työnantajasuoritukset verottajalle
  • Palkkojen maksaminen
  • Palkkahallinnon raportointi
  • Lomatietojen käsittely
  • Kuukausittaiset/vuosittaiset ilmoitukset verottajalle ja vakuutusyhtiöille

Autamme ja huolehdimme palkkahallinnon juridisissa asioissa

Palkanlaskennan ja raportoinnin lisäksi kauttamme saat tukea työlainsäädäntöön perehtyneiden lakiasiantuntijoidemme kautta. Työehtosopimukset, työlainsäädäntö ja palkanmaksuun liittyvien velvoitteiden muuttuessa koko ajan, varmistat ajan tasalla pysymisen toimimalla kanssamme. Tarpeitasi vastaava ratkaisu

Palkkahallintopalvelut mitoitetaan vastaamaan yrityksesi tarpeita. Palkkahallinto voidaan ulkoistaa meille joko kokonaan, aina palkkalaskelmien käsittelystä maksatukseen ja raportointiin saakka, tai esimerkiksi vain palkanlaskennan osalta. Kauttamme saat myös sähköiset palkkahallinnon ratkaisut ja järjestelmät esimerkiksi työajanseurantaan ja hyväksymiseen esimiehen töitä helpottamaan.

Palkkahallintopalveluihin sisältyy myös neuvonta- ja tukipalvelut työlainsäädännön suhteen.

Taloushallinnon ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen osaaja

Selkeä hinnoittelu – ei piiloteltuja lisiä

Pyydä hinnasto Ota yhteyttä asiantuntijaan