Konnektor OyKonnektor OyKonnektor Oy
Valikko

Ohjelmistoratkaisut

Tilitoimistomme Kuopiossa ja Joensuussa käyttävät taloushallinnon palveluiden tuottamiseen Netvisor- sekä Merit Aktiva-taloushallintojärjestelmiä.

Netvisor

Visma Netvisor on Suomen suosituin sähköisen taloushallinnon ja liiketoiminnan ohjauksen yhdistävä selainpohjainen ohjelmisto. Netvisorin avulla kaikki yrityksesi taloushallintoon liittyvä toiminta voidaan käsitellä samassa paikassa (laskutus, myynti- ja ostoreskontra, maksatus, perintä, raportointi, palkkahallinto, asiakkuuksien hallinta jne.). Ohjelma on selkeä ja helppokäyttöinen, ja Netvisorin käyttöönoton myötä voit unohtaa kaiken taloushallintoon aiemmin liittyneen paperityön. Ohjelmiston kustannukset määräytyvät ennustettavasti taloushallinnon tapahtumamäärien, ja ohjelmiston käyttöasteen perusteella.

Netvisorin tuomat hyödyt

  • Poistaa taloushallinnostasi paperit ja manuaalityön
  • Kaikki taloushallinnon osa-alueet sähköisesti, samassa järjestelmässä
  • Nopeuttaa omaa laskutustasi ja saatavien kotitumista
  • Taloushallinnon raportit ja muu informaatio saatavilla aina tarvittaessa, reaaliajassa
  • Yhteydet tilitoimistoon, pankkeihin, posteihin ja verottajaan saman ohjelmiston kautta
  • Palvelu skaalattavissa tarpeidesi mukaan
  • Toimivuus kaikilla laitteilla
  • Yksi järjestelmä riittää, toimii myös pk-yrityksen tarpeita vastaava toiminnanohjausjärjestelmänä

Suosittelemme Netvisoria kaikille yrityksille, jotka haluavat ottaa käyttöönsä täysin sähköisen taloushallinnon.

Merit Aktiva

Merit Aktiva on pienyrittäjälle sopiva ratkaisu. Merit Aktiva on helppokäyttöinen ja monipuolinen taloushallinnon ohjelmistoratkaisu, jonka käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Ohjelmisto mahdollistaa myyntilaskujen lähettämisen ilmaiseksi, joko paperi-, sähköposti- tai verkkolaskuina.

Merit Aktivan tuottaman tiedon perusteella pääset tarkastelemaan kirjanpidon perusraportteja, kuten tuloslaskelmaa ja tasetta. Perusraporttien lisäksi järjestelmästä saadaan myös esimerkiksi projekti- ja kustannuspaikkakohtaiset vertailuraportit. Ohjelma mahdollistaa myös esimerkiksi verkkolaskujen vastaanottamisen, varaston seurannan, asiakkuuksien hallinnan sekä monipuolisen raportoinnin. Suosittelemme Merit Aktivaa pienyrityksille, jotka haluavat sähköistää taloushallintonsa joko osittain tai kokonaan.

Taloushallinnon ja liiketoiminnan kokonaisvaltainen osaaja

Selkeä hinnoittelu – ei piiloteltuja lisiä

Pyydä hinnasto Ota yhteyttä asiantuntijaan