Tilitoimistopalvelut

Lähes jokainen yritys tarvitsee kirjanpidon ja tilinpäätöksen lisäksi myös monipuolisesti muita taloushallinnon palveluita. Taloushallinnon ulkoistaminen säästää yrittäjän omaa aikaa ja vähentää riskejä. Voit antaa hoidettavaksemme perinteiset rutiinitehtävät, kuten kirjanpidon, laskutuksen ja palkanlaskennan, tai kaikki yrityksesi talouteen liittyvät tehtävät, kuten sisäisen laskennan palvelut ja raportoinnin. Ammattilaisemme huolehtivat, että kaikki lakisääteiset velvollisuudet tulevat hoidetuksi ajallaan ja oikein, sekä tuottavat raportteja ja sisäisen laskennan palveluita johdolle.

Kaikki mitä yrityksesi taloushallinnolta tarvitsee löytyy meiltä. Tarjoamme asiantuntevia palveluita, pitkäaikaista kumppanuutta sekä toimintaa, joka vapauttaa sinut omaan ydinliiketoimintaasi ja oman toiminnan kehittämiseen. Tilitoimistomme sijaitsevat Joensuussa ja Kuopiossa. Hinnastomme voit ladata sivun ylälaidasta.

Yrityksen tarpeisiin räätälöity ratkaisu

Räätälöimme palvelumme jokaisen yrityksen tarpeita vastaavaksi kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta, kaikilla taloushallinnon osa-alueilla. Taloushallinto voidaan järjestää reaaliajassa digitaalisesti pilvipalveluin tuotettuna, perinteisin menetelmin, tai näiden välimaastosta. Käytämme työssämme uusinta teknologiaa ja alan parhaita ohjelmistoja.

Meiltä saat aina liiketoimintasi laajuuteen, ja sen erityispiirteisiin sopivat taloushallinnon palvelut, ohjelmistot ja ratkaisut. Voit ulkoistaa meille koko yrityksesi taloushallinnon, tai vain tietyn osan siitä.

Järjestämme aina maksuttoman tapaamisen, jossa kartoitamme yrityksellesi parhaan tavan järjestää taloushallinnon asiat kanssamme.

Kattava neuvonta ja tuki

Taloushallintopalveluihimme kuuluu aina kattavat neuvonta- ja tukipalvelut. Saat käyttöösi asiantuntijamme tietämyksen, osaamisen eri toimialoilta ja varmasti uusia ajatuksia liiketoimintaasi. Palveluumme kuuluu paitsi neuvonta ja tuki taloushallinnon kysymyksissä, sekä myös laki- ja verotusasioiden saralla. Neuvot, vinkit ja tuki arjessa tuovat mukanaan kustannussäästöjä ja hyödyttävät liiketoimintaasi.

Loading...

Joensuu

  • Kauppakatu 17 A 21, 80100 Joensuu
  • P. +358 40 136 7644
  • E. info@konnektor.fi
Loading...

Kuopio

  • Microkatu 1, 70211 Kuopio
  • P. +358 40 136 7644
  • E. info@konnektor.fi